İngiltere'deki En İyi Akademik İngilizce Kursları

İngiltere, eğitim özellikle de ilk defa yurt dışına çıkacaklar için yakınlık vize standardının pek değişmemesi nedeniyle tavsiye ettiğimiz ilk seçeneklerin başında geliyor. 400’ün üzerinde dil okulu seçeneği içinden nasıl karar vereceksiniz?

 

Tüm eğitim kategorilerinde denetlemeye tabi olması, anadilinin İngilizce olmasının yanında şehir olarak da pek çok alternatif sunan bu ülkede özellikle kısa sürede akademik skor olarak yurt dışı eğitiminde yol almak veya Türkiye’deki hazırlık aşamasını atlamak isteyen öğrenci profili gözeterek bir liste yapmak istedik.

 

  1. ELC-

        Bristol-1969- BS8 3HG

        https://elcbristol.co.uk/

 

Bristol, Londra’ya yakın (2.16 saat) en iyi akademik İngilizce seçeneklerinden biri. Zira şehirdeki Bristol üniversitesi ile tam bir öğrenci hüviyeti kazanıyor. Banksy’nin de çıktığı şehir olarak da bilinen şehirde eğitim almayı kesinlikle tavsiye ediyoruz. 450.000’lik nüfusu ve 2 büyük üniversitesi ve özellikle yazın düzenlenen pek çok festivali ile Şehir, 2013’te The Guardian tarafında İngiltere’nin en yaşanabilir şehri seçilmişti.

 

-Okulda IELTS eğitimi almak için en az B2 (upper intermediate) sevide olmalısınız.

-Okulun IELTS müfredatı ortalama olarak 12 hafta sürüyor.

 

Okul Olanakları:

2 ortak kullanımlı oda, içecek makineleri, rahat koltuklar, geniş ekran televizyonlar, bilardo masaları, 2 multimedya merkezi, ücretsiz internet ve Wifi.

Sosyal Aktiviteler:

Welcome Drinks at the Avon Gorge, Afternoon Tea at Brown's, Friday Film Club, Exursion to Bath and the Roman Baths, Evening Harbour Cruise, Talk: Bristol Music Scene, Live Music at the Old Duke, Fresher's Fair, Excursion to Oxford.

 

         11 YORUM /4.6 PUAN!

 

  1. LSI-(Language Specialists International)

        Portsmouth-1985 - PO1 2AH

        https://lsi-portsmouth.co.uk/

 

British Council tarafından akredite olan okul, özellikle uygun ücretli akademik okul isteyen öğrenciler için uygun olacaktır. Ülkenin tek ada şehri olma özelliğini taşıyan yerdeki okulumuz, yoğun akademik İngilizce programı da sunulurken aynı zamanda IELTS test merkezi olarak kullanılabiliyor.

 

Okulun programları 18 yaş ve üzeri öğrenciler için uygunken sınıf sayıları 9-12 arasında değişiyor. Okuldan alınacak dil eğitimi ile Portsmouth Üniversitesi’ne de geçiş yapmak yine okulun anlaşması ile mümkün olabiliyor.

 

Okulda ayrıca 30 yaş üzeri öğrenciler için özel programlar mevcut. Sadece aile yanı konaklama sunan okulun konaklama ve okul mesafeleri yürüme mesafesindedir.

 

Sosyal Aktiviteler:


Football, Tea Tasting, Pub Night, Art Club, Karaoke, Meal Out, Laser Quest, Salsa, Cinema, Birçok Geziler

 

        92 YORUM / 4.7 PUAN!

 

  1. Wimbledon School Of English

        Londra-1964- SW19 4JZ

       https://wimbledon-school.ac.uk/

 

Londra şehir merkezine 20 dakika mesafede, bahçeli ve müstakil bir okulda eğitim almak isteyecekler için güzel bir seçenek WSE.

Okul Olanakları:

Tüm sınıflarda akıllı teknoloji,Geniş ekran TV'li geniş, konforlu öğrenci salonu ve kafe, Ücretsiz bireysel tavsiye ve destek için her öğleden sonra müsait olan Çalışma Merkezi Yöneticisi ile tam donanımlı multimedya Çalışma Merkezi, Öğrenci kullanımı için 20 bilgisayar istasyonu içeren bilgisayar odası, Ödünç alınabilecek 300'den fazla İngilizce film içeren film kütüphanesi, Kütüphane, Her yerde Wi-Fi ve klima, Masa tenisi ve langırt, Piyano ve gitar, Ücretsiz gazete ve dergiler, Mikrodalgalar ve kahve makinesi, Büyük, güzel bahçe...

Sosyal Aktiviteler:


Günlük spor (futbol, voldeybol, tenis, duvar tenisi, bedminton, bowling gibi), film klübü, Londra müzelerine ve turistlik yerlere ziyaret, piknikler, partiler, müzik ve dans geceleri, salsa geceleri, canlı müzik dinletileri

 

        297 YORUM / 4.6 PUAN!

 

  1. IH ‘International House World Organization’ (IHWO)

        Londra-1953 - WC2B 5LQ

       https://www.ihlondon.com/

 

Okulun ismi altında 50 kadar ülkede 150’nin üzerinde dil okulu mevcuttur. Zincir bir okul olmakla birlikte tüm ülke ve şehirlerdeki şubeler ‘bağımsız’ olarak yönetilmektedir. Covent Garden’da bulunan okul aynı zamanda bir IELTS merkezidir

Okul Olanakları:

56 tam donanımlı, ferah, aydınlık ve geniş dersliklere, öğrencilerin bireysel çalışmalarını desteklemek amaçlı kullanabilecekleri 50 adet bilgisayara, 10000 üzerinde kaynak bulunan bir araştırma merkezi olan kütüphaneye, dijital dil labarotuvarı ve ICT odasına, kafe ve molalarda öğrencilerin kullanabileceği alanlar

Sosyal Aktiviteler:

Sosyal ve kültürel etkinlikler, şehir turları

 

       307 YORUM / 4.1 PUAN!

 

  1. The London School of English

        Londra- 1912 - W14 8DZ

        https://www.londonschool.com/

 

‘’We help people to communicate across borders and cultures’’ hedefiyle akademik ve bireye özel bir hizmet anlayışına sahip okul tam bir ‘profesyonel bakış açısına sahip. Holland Park’ın hemen yanında bulunan okul, özellikle klasik İngiliz mimarisi şık binası ve iç tasarımı ile diğer pek çok okuldan ayrılıyor. Kensington (Batı Londra) da bulunan okulu özellikle kaliteli ve özel bir eğitim almak isteyen tüm yetişkin ve akademik İngilizce hedefine sahip öğrencilerimize öneriyoruz.

 

        158 YORUM / 4.8 PUAN!

 

 

*Sıralama El Gazette tarafından yapılan ve bizzat kullanıcılar tarafından yapılan oylama sonuçlarına göre düzenlenmiştir.

 

**Ücretlendirme, vize şartları ve diğer seçenekler gibi konular için lütfen iletişime geçiniz.

 

 

Serdal Gezer

Yurtdışı Eğitim Danışmanı

E:serdal@yeniedu.com
T:+90 542 354 71 58